Tuesday, June 24, 2008

Φωτια

Πραγματικα εν ξερω αν εισαστε και εσεις ετσι αλλα καθε φορα που ακουω στις ειδησεις για φωτια πιανει με το παραπονο.
Εν κανει που εν εχουμε νερο, κρουζουμε και τα δαση μας.
Οσο για τον νεαρο αστυνομικο που εκρουσε κυριολεκτικα, εν κριμα αλλα βρε παιδι μου, εν εκαταλαβα ακομη ενταλως εκρουσε?
Εν καταλαβαινω απο την στιγμη που ξεσπα μια φωτια που βουρουν ουλλοι (οκ οκ να σωσεις οτι μπορεις), αλλα ας την αναλαβουν ατομα που εχουν τον καταλληλο εξοπλησμο. Δεν λεω να κατσετε με τα σιερκα σταβρωμενα αλλα καποια πραγματα ας τα αφησετε στους ειδικους. Εν κριμα ο λεβεντης που χαθηκε αδικα για 2 κτηνά. Και εν παραδεχονται ενοχή.
Ειχα παει και εγω στον Σαιτα να φυτεψω δεντρουθκια. Οταν με καθοδηγησαν στη καμενη περιοχη εκλαψα. Οταν εσκαβα να βαλω το μικρουλι δεντρακι παλι εκλαιγα. Εφυγα και παλι εκλαιγα για καταβαθος ξερω οτι δεν θα μεγαλωσει και πολυ το δεντρακι μου. Καποιος ανεγκεφαλος θα μου το καψει.
Σας παρακαλω να ειστε προσεκτικοι, ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι. Ο κινδυνος για πυρκαγιες ειναι μεγαλος. Αλλα ειμαστε λαος που πρεπει να ΠΑΘΟΥΜΕ για να μαθουμε.

Ανηγουει παμε σε αλλες τοπικες ειδησεις που θελω να σχολιασω.
Μαννα μου την Γεωργια Αχιλλεως επαντρευτηκε. Ειχα μια εννοια α!!!! Δαμε ο κοσμος καιγετε και εσεις μου τα πρισετε με πελλαρες.
Φουσκωτο εππεσε πανω σε μαθητες. Αθωοι δηλωνουν οι ιδιοκτητες, ενοχοι λενε οι γονεις.
Ειχα παει εκει σε ενα παρτυ παιδικο και οταν αντικρισα (αμαν τουτα τα κριλις εκαμαν με να ξεχασω ορθογραφια) το φουσκωτο ελεγα οτι εν επικινδυνο γιατι εν πιο ψηλο που τον τοιχο που εχουν!!!!
Και ας μην ξεχναμε οτι τα φουσκωτα για παιδια καποιας ηλικιας. Anyway το θεμα ειναι οτι εγινε το κακο, ευτυχως που ειχαμε σοβαρα προβληματα και αποφασισε το Υπουργειο να καμει ελεγχο τους παιδοτοπους. Ολεεεεε!!!!

Τελικα εν μου ειπε κανενας πως να βαλω λινκς και διαφορα μπλοκς!!!
Καθε φορα που κανω σαιν ιν προσπαθω να το εβρω αλλα τιποτα.

Χμμ τι αλλο να σχολιασω? Τι αλλο εγινε στο μικρο τρελο νησι μας.
Οτι στο Ακακι εμαχαιρωθηκαν δυο Συριοι?

Περπατας στο δρομο και γυριζουν οι Πακιστανοι και διαφοροι και κανουν σχολια τυπου Αγαπη μου, Εντα μωρο εισαι και διαφορα? Παλια εν σε εβλεπαν καν στα μαθκια τωρα καμνουν χειροτερα που τους δικους μας.

Αληθεια η μιτσια που την εμασιερωσε ο Ινδος τι εγινε? Εν καλα? Επου να ξερουμε αν εν καλα, αφου συμφωνα με τα ΜΜΕ εννε ενδιαφερουσα ειδηση.
Ο Αποελιστας που πηγαινε προς το αυτοκινητο του και του εστησαν ενεδρα οπαδοι αλλης ομαδας και το προκαλεσαν ζημια εν ξερω τωρα αν ηταν αυτι ή μάτι πάλε εν ξερουμε αν εν καλα.
Οποιος γνωριζει κατι παρακαλω να μας το πει.
Αυτα.

4 comments:

Anonymous said...

Ο Αποελιστας ετυφλωθηκε και τα παιδακια με τις πετρες που του εκαμαν τη ζημια εν ελευθεροι και ωραιοι. Για τουτο εφροντισε ο θειος Χριστοφιας που ειναι συγγενης του μαλακα που τον ετυφλωσε. αυτα

Mia diaforetiki Lefkosiatissa said...

What? Μα εχασε την οραση του 100%??
Καλα τα ΜΜΕ γιατι εν μας το ειπαν? Η ιστοσελιδα του Αποελ εγραψε τιποτε? Πως εν ελευθεροι? Πες μου περισσοτερες πληροφοριες κυριε ανωνυμε!!!!

Anonymous said...

ee sorry alla egirefken ta o kolos t apoelista

Mia diaforetiki Lefkosiatissa said...

jppp

Εξηγας μας σε παρακαλαω γιατι τα ηθελε ο κωλος του και διαφορα? Εν υποστηριζω κανενα αλλα δικαιολογησε αυτο που ειπες!!!