Saturday, June 7, 2008

Τι με νευριάζει!!!

Σαν καταναλωτής με νευριάζει που όταν πας σε κέντρο (να φας ρε, οι μπουζουκια), που σε ρωτάνε αν θέλετε καφέ.
ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.
Και οταν ζητησεις νερο σου φερνουν μπουκαλα, που σου την χρεωνουν.
Οσες φορες μου το εκαμαν τουτο, απαιτω να μας φερουν νερο παγωμενο στο ποτηρι. Αφου ο καφες σερβιρετε με ΝΕΡΟ. Εν καλά να το καμνετε και εσεις τουτο, να μαθουν οι ιδιοκτητες οτι εν ειμαστε κοροιδα. Και μπορειτε να ζητησετε ενα ποτηρι νερο, χωρις να σας χρεωσουν το μπουκαλι. Καμετε το και εθα χασετε. Εννα σας βλεπει λιγο παραξενα το γκαρσονι στην αρχη αλλα εν δικαιωμα σας. Ασε που καποιοι εξυπνοι εν εχουν νερο του Κυκκου, Αγρος, κτλ και εχουn Εβιαν!!!!
Οσο για το οτι χρεωνουν τον καφε, εν συμφωνω μαζι τους. Αμα εν μια παρεα που ηπιε και εσπασε που το φαγητο, εν και να παττισει το μαγαζι αν κερασει τον καφε. Ή ακόμη να φερει και κανενα γλυκο του κουταλιου. Εκτιμα το τουτο ο καταναλωτης. Για να ειμαι ειλικρινεις εμεις οι Κυπριοι αρεσκει μας να μας δινουν μουχτη κατι.(χεχεχεχεχε)
Αλλο πραμα που με νευριαζει ειναι που πας καπου να φας, σε καφετερια ή για ποτό ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ (ντυμενες σαν και εφκηκαν που το περιοδικο μοδας) ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
Μαννοκαθηστερημενες.... Εν για καφε που ηρτα να πιω. Εν να την φκαλω το πολλη δκιο ωρες πας σε μια καρεγκλα που στην μιση ωρα εν να πονεσω το καβλονουρη μου.
Σκροφες εφορεσα κατι ανετο γιατι ηρτα σε μπαρακι να πιω ποτο και να ακουσω καλη μουσικη και εν να κατσω στο στουλ. Εν γυρεφκουμε και ΟΥΤΕ ΕΝ να ερθω σχεδον οπως με γεννησε η μανα μου. Αφου θωρω σας ενταλως προσπαθειτε να κατσετε στο stool με τα κοντα σας, φορεματακια, τα κατωμεσα παντελονια που παντα φκενει το ταγκα σας πανω ή βλεπουμε τη σχιστρα του κωλου σας!!!!?
Τουλαχιστο αμα με δει καποιος αβαφτη εθα παθει συγκοπη ουτε εν να σκεφτεται οτι καπου με ξερει.
Νευριαζω που πας καπου και μολις σε δουν να μπαινεις μεσα ο αλλος που φκενει να αναπτυσει ταχυτητα αμπα τζαι κρατησει σου την πορτα για δκιο δευτερολεπτα και το χειροτερο αφηνει την και σου φακκα μες τα μουτρα.
Νευριαζω που οι αντρες εν ουλλοι copy paste. Πουκαμισουι στενο ΚΑΙ τζινς.
Νευριαζω που πας θαλασσα και βλεπεις διπλα σου τη γκομενα με σανδαλο με 7 πόντο τακουνι, ασορτι πετσετα, παρεο, βραχιολι, χαλακι, ρακετες, τσαντα, τσαντακι, καπελο και το χειροτερο ΑΣΟΡΤΙ και ο γκομενος της.
Ελεος!!!! Εν θαλασσα που ηρτες. Αν δεν γυρισεις σπιτι με αμμο μες τον κωλο σου, σημαινει εν εκαμες τιποτα!!!
Νευριαζω που οταν παω θαλλασα και κραταω τη παγονιερα με βλεπουν με το στομα ανοικτο. Οι ρε κουμπαρε ηρτα θαλασσα και ενα δωσω περιπου 100 λιρες για νερα, μπυρες και διαφορα στον εξυπνο ιδιοκτητη του κιοσκ που καταχτερνει τους τουριστες? Και αμα παρεις στο Συνδεσμο Καταναλωτων για να υποβαλεις καταγγελεια να σου λενε μετα οτι εν οκ οι τιμες που εχουν ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤ!!!! Εν ναμπου εχουμε τον Συνδεσμο απλα για να χρεωνουμαστε το τηλεφωνημα?
Νευριαζω που οι πληστες γυναικες ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΝ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΝΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΚΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, που κρατανε πολυτελες αυτοκινητου (μερσεντες που στη χωρα μας εν τα ταξια μας) και εν κανει που εν αφηρημενες να προσπαθουν να στειλουν μηνυμα. Χαλλοοουυυυυ αμα εν μπορειτε να καμετε δκιο πραγματα μαζι, πιαστε παντα και στειλτε το καταρραμενο το μηνυμα. Οχι να μας φκαλετε την ψυσιη μας!!!!!
Νευριαζω που αμα φκενεις τις σκαλες εν αγραφος νομος τουτος οκ οτι που την αριστερη πλευρα εν τζεινοι που φκενουν και το ιδιο εν για τζεινο που τις κατεβαινει. (δηλαδη εγω τη ωρα που θα φκω τις σκαλες εν πιασω αριστερα και εκεινος που εν να τις κατεβει εν να πιασει τη αριστερη ΤΟΥ μερια)
Ποσες φορες ετυχε μου να φκενω και να κραταω αριστερα και να ερχεται ο μαλακας που τις μισες τις εκατεβηκε στην αριστερη πλευρα και μετα να του καπνιζει να ερθει που την μερκα μου.
Νευριαζω που στο κομμωτηριο (οι οι εν με βλεπετε συχνα εκει μεσα, μονο αν εν να παω καπου που εν το σοι του αντρος μου και πρεπει να ειμαι ευπαρουσιαστη) που απο την ωρα που θα παω θα μου τα πρηξουν, που εν να πας και εν να κτενιστεις, θελεις κατι να πιεις, η κοπελλα που μου τα ισιωνει να προσπαθει να κοψει κουβεντα και να με ζαλιζει για την δικη της προσωπικη ζωη και εγω απλα να χαμογελαω γιατι πρωτον ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ και δευτερο ΕΝ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΕΣ ΤΑ ΦΚΙΑ ΜΟΥ.
Και οταν παω να πληρωσε να μου λενε ολοι, Μα εντα ωραια που εν τα μαλλια σου και με το που παταω το ποδι μου στη πορτα να τρεχει τη Τουλλα η κομμωτρια με τη λακα και να με ψεκαζει στο προσωπο!!!!
Νευριαζω που οταν πας σε ιδιωτικο χωρο σταθμευσης, που παντα ο κυριος εκει θα σου υποδειξει που να βαλεις το αμαξι σου (παντοντε με οδηγιες τυπου, κλοστο, ελα ελα ελα σιγα, γυριστο τωρα που τη αλλη, και να του εξηγας οτι μπορεις να καταφερεις) και οταν δεν τον υπακουσεις θα σου βαλει τις φωνες και πριν καλα καλα κατεβεις θα γυρισει πισω στο ποστο του και θα σε αναγκασει να περπατησεις ουλλη τη χωραφα για να τον πληρωσεις.
Νευριαζω που στον φουρνο εν πιανετε τα γαντια για να τσισετε πας το ψωμι να δειτε αν ειναι μαλακτο. Ή που πατε στις τυροπιττες και παλι τζιζετες τις ουλλες και πιανετε ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
Νευριαζω που παντα υπαρχει ενας/μια εξυπνος/η στη ουρα που περιμενεις να πληρωσεις που απο το πουθενα θα σταθει μπροστα σου και οταν πας να κανεις παρατηρηση θα φκει και πουπανω.
Νευριαζω στο σουπερμαρκετ που παντα τρεχει ξωπισω μου ο Καλαμαρας με τα αρωματα και μου λεει Κοπελια κοπελια να σε απασχολησω για λιγο? Και οταν του λεω οτι μονο πλαστικο χρημα κραταω να μου υποδεικνει οτι η υπεραγορα εχει ΑΤΜ μηχανη!!!!
Νευριαζω που οπου πας το προσωπικο εξυπηρετησεις δεν κατεχει την ελληνικη γλωσσα και αναγκαζεσαι να συννενοηθεις στα αγγλικα που παλι δεν καταλαβαινουν και με νοηματα.!!!!
Νευριαζω που στο γραφειο τηλεφωνανε διαφορες εταιρειες για να μας ενημερωσουν για τα προιοντα τους ή να ζητουν ραντεβου.
Ρε κουμπαρε αν θελω κατι εν να καμω μια ερευνα αγορας. Εννε αναγκη να με πιανεις καθεμερα και να μου λες οτι εισαστε οι καλυττεροι.
Νευριαζω που ερκουνται κεινοι οι τυποι στο γραφειο με τα διαφορα κουπονια, νομιζω αγοραζεις το μπλοκ για 20 λιρες και εχει μεσα 10 κουπονια που οταν πας στο συγκεκριμενο μαγαζι εχεις 50% εκπτωση.
Δκιαβασε ομως τους ορους!!! Εν το δεχονται παρασκευη σαββατο κυριακη. ή αν θα το δεκτουν εν μονο για το φαι οχι τα ποτα.
Νευριαζω που εν μου ερχεται τιποτα αλλο τι με νευριαζει!!!
Α....νευριαζω που εν μπορει ο κοσμος μας να δει ενα νιοπαντρο ζευγαρι και να μεν τους πριζουν με το ποτε εν να καμουν μωρο???? Και οταν στον χρονο εν εκαμαν, φκενουν διαφορα στη φορα, τυπου εν μπορει ο αντρας γιατι εν αδυναμο το σπερμα του ή η γυναικα εν μπορει να κρατησει το σπερμα και διαφορα.

No comments: