Sunday, July 13, 2008

Παμε καλα?

Προχθές ακουγα τις ειδησεις καθως επλενα τα πιατα. Χαζιρι να σπασω το πιατο οταν ακουσα την πιο κατω ειδηση.
Υπαλληλος στο Ψυχιατρειο ηβρε το αστειο να βαλει χαππουι στο μαχελεπι που επροσφερε στους συναδελφους του.
χαππουι αλα υπνωτικο!!!!
Αποτελεσμα ο ενας οταν εσχολασε εττουμπαρε με το αυτοκινητο του αλλα μονο η λαμαρινα εκτυπηθηκε, ο ιδιος εν επαθε τιποτα.
Ο υπευθυνος της Πτερυγας ισχυριζεται οτι απλα ηταν ενα αστειο, μια φαρσα, ο Υπουργος ομως αναψαν τα λαμπουθκια του.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΒΑΛΕΣ ΧΑΠΠΟΥΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ??? ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΝ Η ΠΕΛΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΕΘΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΠΠΟΥΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ.
κΑΙ ο κυριος ακομη εργαζεται εκει. Ουτε πως εγινε τιποτα το σοβαρο.
Ρε μα παμε καλα σε τουτη την χωρα? Αν εκαμε τουτο στους συναδελφους του, σκεφτου ναμπου εκαμνε στους αρρωστους? Εν να με το εκαμε ξανα? Να μπερδεψει τα χαπια τους, ή να με τους τα εδωσε απλα για την πλακα και να δει πως θα αντιδρασουν??????
Ποιος εν τουτος ο μαλακας να του κατεβω???? εν πολλα σοβαρο τουτο που εγινε....στο εξωτερικο ηταν να εχανε τη αδεια του να εργαζεται σε νοσοκομειο αμεσως!!!!
Αλλα ειμαστε Σαιπρους οπου ολα επιτρεπονται.

Τελικα με τον κουμπαρο που ετσιλισε τον συναθρωπο του καθως και τον σιηλλο τι εγινε?
Η κορουδα που εμαχαιρωθηκε που τον Ινδο τι εγινε?
Ο αλλος ο κουμπαρος στη Παφο που εμπηκε στην αγορα και εσκοτωσε την γυναικα (που αφησε ορφανα 3 μωρα και ενα γερο τι εγινε? εν φυλακη ή λογο του οτι εχασε τον γιο του εγλυππαρε την, επειδη εχει ψυγολογικα?
Ο Αποελιστας αλλα και αλλες υποθεσεις φιλαθλων που εφααν ξυλο κατα διαρκεια αγωνα τι εγιναν τουτοι?
Με το Δημοτικο θεατρο τι εγινε τελικα? Ακομη η επιτροπη ελεγχει το? Οι εμπλακομενοι ακομη συνεχιζουν τη δουλεια τους κανονικα?

ΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΕΝ? ΕΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ.
Το καθε καναλι λεει οτι ηταν πρωτο στις προτιμησεις του κοινου, το Σιγμα την παρασκευη ειχε ολοκληρο αφιερωμα στο δελτιο τους, για την φαντασμαγορικη βραδια των Καλλιστειων.
εν να το σχολιασω μετα*

Οποιος ξερει κατι ενημερωστε μας!!!!!

Νερο
Απποσαν μας οτι εν να μας φερουν νερο και οτι εν να παψουν να μας το κοφκουν. Πραγματικα εμεις θκιο ατομα και κουτσα στραβα προλαβαινω τα πλυντηρια μου.
Αλλες οικογενειες ομως που εχουν και παιδια που εν συνολο 4-5 ατομα τζεινοι ναμπου καμνουν.
Αφου εν τζαι φτανη η κυβερνηση μας, (και εν υποστιριζω κανενα εχω τα και με τις προηγουμενες) αφου ρε κουμπαρε κοφκεις μας το νερο και μας το δινεις καθε θκιο μερες.
Το νερο που καταλιουμε την ημερα που δικαιουμαστε εν πιο πολυ απο οτι ηταν να χρησιμοποιουμε αν το ειχαμε καθε μερα!!!!!!
Για παραδειγμα την ημερα που επιτρεπεται στην περιοχη μου, να κανουμε χρηση του νερου ακους που το ξημερωμα ουλλοι μας βαλουμε πλυντηριο!!!!
Εν δωρο αδωρο τουτο ρε παιθκια.
Και εν εκαταλαβα τους αλλους τους εξυπνους που εβαλαν δευτερο ντεποζιτο. Αφου παλε σπαταλεις την ιδια ποσοτητα του νερου. τστστστσσσ
Τελικα τζινος που εκανονισε να φερει το νερο εκαμε τα παλλουτζια του χρυσα. Τωρα επειδη καθυστερουν βρισκουν ενα σωρο δικαιολογιες.
Επιασαν που την αρχη και πανε κατω μεχρι τον ασημαντο Κωστη να του ριξουν ευθηνες, για να δικαιολογησουν την καθυστερηση του νερου?.

Καλλιστεια
Μια μερα που παρακολουθουσα τις ειδησεις του Σιγμα ειχαν αφιερωμα οτι σε μια σειρα τους, ηταν να παιξουν και οι 15 ομορφες μας.
Ειχαν την περιεργεια να τις δω....εν τζαι ξερεις καμια φορα ποιας εν να τις αναδοξει να υποβαλει συμμετοχη.
Ετυχε μου πριν απο πολλα χρονια, στο σχολειο μου, ειχαμε μια ασχημη συμμαθητρια.
Ειχε τα ουλλα, σπυρκα, μαλλι αφρο αλα μπριζας. (ηταν κατι σαν τη ασχημη μαρια αλλα δυο επιπεδα κατω)
Στο γυμνασιο και λυκειο ηταν το ιδιο παλι. Αλλα εμεις παλε εκαμναν την παρεα.
Οπου ενα καλοκαιρι πεφτει τηλεφωνημα οτι η ταδε εν να λαβει μερος στα καλλιστεια. Ενομιζα εκαμνα μου πλακα. Οσπου επηρα το Τv MANIA kai ειδα την.
Εφκαλα την και πρωτη!!!!!
Ανιγουει παμε πισω στο θεμα μας....οταν ειδα τις 15 φιναλιστ, το πρωτο πραμα που εσκεφτηκα ηταν οτι αν τουτες ηταν οι καλυττερες, τζινες που εν τα εκαταφεραν ενταλος ηταν??????? το δευτερο που εσκεφτηκα οτι ουλλες ειχαν ωραιο στυτο βυζι και τριτο οτι εν ηβρα ουτε μια να ειναι γλυτζια....επιαναν ενα 5 για την προσπαθεια.
Οταν ειδα ομως αποσπασμα απο την μεγαλη βραδια εκαμαν τις αγνωριστες...εφυαν τα σημαθκια τους που τις φατσες τους, τα βυζια τους εγιναν πιο στητα, τα μαλλια τους δια μαγειας εμακρυναν.
Μια κοπελα για να θεωρηται ομορφη πρεπει να την δεις αβαφτη.....με ενα στρωμα σοβα και οχι 10.
Πιστευω και εγω αν ειχα εναν πελλο πας την κκελλε μου να με κτενιζει και να με βαφει ηταν να φκω και εγω μες τις πρωτες.
Αλλα εν παω για ξερω να μιλω και στις τρικκι ερωτησεις που ουτε καν γαμωτο εν καμνουν παυση τουλαχιστο να μας πεισουν οτι τζινα που ετοιμαζουντε να μας πουν, τωρα τους ηρθε η επιφωτησει. τστστστστσ ηταν να τους ελεγα κατι ασχετο ή χειροτερα να φωναζα οτι ειμαι εναντιο του δεσμου αυτου.
Ουαου σκεφτου του χρονου να παει μια και να φωναζει επι σκηνης για τον δεσμο και διαφορα.
Εκτος του οτι ηταν αδυνατες, σε σημειο που αν επροσεχες καλα ο προβολεας που ηταν πανω τους εμπορουσες να δεις πουμεσα που τη σαρκα τους.
Οι αντρες θελουν γυναικες με πιασιματα, με ωραιο στηθος και το κυριοτερο να εχουν αποψη και να κοφκει ο νους τους.
Ναμπου να καμουν μια κουκλα αμα καθε φορα που ανοιγει το στομα της πετασει βλακιες????

No comments: