Friday, July 11, 2008

Προς νιοπαντρα ζευγαρια

Επειδη ειμαι πολλα θκιαλισμενη με το θεμα ακινητης ιδιοκτησιας, που εν στα υψη οι τιμες και η γενεια η δικη μου, εν ενα ονειρο απραγματοποιητο να παρει ενα σπιτι ή τελος παντων μια στεγη να αρχισει την οικογενεια του, ΘΕΡΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ας καμουν ποστ ολοι οσοι ενδιαφερονται να κανουμε μια επιστολη προς Κυβερνηση και οποιον αλλο αφορα, εκφραζοντας τα παραπονα μας και διαφορα.
Επρεπε να υπαρχει ενα σχεδιο κατι να μας βοηθουν, με σχετικα κριτηρια.
Τοσα χρηματα δινει στη Κυβερνηση η Ευρωπαικη Ενωση, να πιστεψω τωρα οτι εν εχει τιποτα για τα ζευγαρια που φτιαχνουν το σπιτικο τους???
(αλλα αν ειχε ενταλως ηταν να εφκαλαν το ψωμι τους οι Καρχαριες-Τραπεζες)
Οπως παμε θα κανουμε δανεια και για προικα στα παιδια μας, θα τους μεταβιβαζουμε τα χρεη μας.
Τωρα που ειπα Ευρωπαικη Ενωση. Εσεις γνωριζετε τις διαφορες χορηγιες που προσφερει?
Σκεφτουμαι να τους στειλω ενα εμαιλ, μια επιστολη να τους ενημερωσω οτι σαν Κυπρος εν εχουμε ιδεα ναμπου δικαιωμαστε.
Το μονο που ξερουμε ειναι οτι αμα παμε σε αλλη χωρα παμε με τη ταυτοτητα μας, οπου και να σαι εθα ειναι υποχρεωτικο να ψηφιζουμε και οτι αλλαξε το νομισμα μας, γεμιζει το πορτοφολι μας, με πολλα κερματα και ολα μα ολα αυξηθηκαν.
Καποιες επιχορηγησεις πανε στους γνωστους, συγγενεις που εργαζονται στις διαφορες δημοσιες υπηρεσιες.
Σχεδιο επιχειρηματικοτητας για νεους. Επροσπαθησα να καμω την αιτηση καπου εχαθηκα στα πραγματα που μας εζητουσαν ασε που εχασα την προθεσμια.
ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΤΙ διαφορα γραφεια διαφημιζουν να σε βοηθησουν να τη γεμισεις αλλα εν τζαι λαλουν οτι πρεπει να τους πληρωσεις 1000 ευρω και οταν παρεις την επιχορηγησει να τους δωσει το 10%.
Αυτα

No comments: