Friday, March 20, 2009

What the hell is happening?

Εχει σχεδον 5 εβδομαδες να σας γραψω. Απλα εν που διανυω το τριτο τριμηνο, εμ βασικασε 7 εβδομάδες θα κρατάω το σπλαχνο μου και κουραζομαι ευκολα, επιασε με η μανια να καμω που γωνιας σιονη το σπιτι και διαφορα.
Πραγματικα καθε βραδυ που παρακολουθω ειδησεις, αγχωνομαι σε τι κοινωνια θα αναθρεψε το παιδι μου.
Υποθεση Κιτας
Αρεσε μου που ο Διευθυντης των φυλακων εδωσε την καταθεση του και ολα τα ΜΜΕ λενε οτι επιτελους φτανει στο τελος η ολη υποθεση.
Εγγραφα βρεθηκαν σβησμενα με διορθωτικο υγρο απο αστυνομικους. Φοβαται γιατι την ζωη του ο ισοβιτης. Επροσεξε οτι ελειπε και ο υδραργυρος που το πιεσομετρο. Ας τον σκοτωσουν ρε, το κτηνο. Εν θα μας λειψει.
Τελικα τζινα τα δυο αδερφια που τους επιασαν στην Ελλαδα εν πολλα λεσια. Ουλλο προβληματα προκαλουν στις φυλακες.

Ξενοι μεθουν, βαζουν σε κινδυνο την ζωη τους αλλα και χειροτερα την δικη μας. Μεθουν που τις 7 χαραματα και μετα καμνουν οτι τους κοψει ο νους τους.
Παραδειγμα ο ξενος που πηγε στο Υπουργειο Παιδειας εμπηκε στο φορτηγο και εττουμπαρε το.
Τα κλειδια που τα ηβρε? Επηραν τον στο σταθμο και εκαταφερε να αυτοκτονησει με το σχοινι που ειχε η φορμα του. Παλε εφταιξε η αστυνομια

Ντροπη στη Κυβερνηση μας και στο συστημα της δικαιοσυνης.
10 αστυνομικοι που ορκιστηκαν να υπηρετισουν την δικαιοσυνη, εβασανισαν δυο φοιτητες το 2005 (εκτος οτι επηρε μας και 4 χρονια να δικαστει η υποθεση) ΑΘΩΩΣΑΝ και πουπανω.
Δηλαδη εν σαν και λεμε με τροπο στους αστυνομικους Δερτε ελευθερα και μεν ανησυχητε αν σας γυριζουν βιντεο, εν προκειτε να περπατησει τουτη η μαρτυρια και εν να σας καμουμε κουππα απανη.
Μανα μου τους καημενους τους αστυνομικους. Ατε τωρα εκθεσαμε τους παλε. Εν σκεφτεστε οτι εχουν και οικογενειες. Και μανα τους, 4 χρονια ηταν σε διαθεσιμοτητα τα καημενα.
I feel no mercy for them.

Αστυνομικοι πιανουν λεφτα των αλλαδαπων που παιρνουν στο τμημα τους απειλουν και διαφορα.

Τελικα εννε καλο πραγμα να εισαι αστυνομικος. Παλια ελεγες οτι ησουν δασκαλος και αστυνομικος και ειχες το σεβασμο ολων. Τωρα βλέπεις τους και θελεις να τους φτύσεις.

Το να κυκλοφορησεις στην Λευκωσια ειναι ενα δραμα. Παντου κινησει, αυτοκινητα σταθμευμενα παρανομα. Ο κόσμος εγινε κακος. Ολοι κρατανε το τιμονι και εχουν νευρα. Σαν και γινονται αλλοι ανθρωποι μες το αυτοκινητο.

Επελλαναν μας για την οικονομικη κρίση. Παρα τις αμετρητες οδηγείες του Υπουργου οι Τραπεζες εξακολουθουν να κανουν τις παπιες και να χρεωνουν αδικα τον απλο πολιτη.
Τα καυσιμα πανε μιαν πανω μια κατω. Εν πρεπει να βαλω βενζινη. Να περιμενω αμπα τζαι ριξουν τις τιμες? Η να το διακυνδυνευσω τωρα που οι τιμες εν προσιτες πριν τις ανεβασουν παλε. Τζαι τζινοι μας αγνοουν τις παρατηρησεις.

Μα ακουσετε για τους δυο Τουρκοκυπριους που πηγαν στο Ευρωπαικο Δικαστηριο και ζητησαν να μεν λαβει μερος η Κυπρος στις Ευρωεκλογες γιατι εν εβαλαν στους υποψηφιους και Τουρκοκυπριους και οτι θα πρεπει να αναγνωριστει και το κατεχομενος μερος. Τουτο μας ελειπεν τωρα, τουτοι μες τα ποθκια μας.

1 comment:

Leni said...

Μόνο 7 βδομαδούλες σου εμείναν;!
Άτε με το καλό :)

Κατά τα άλλα, γ*μησέ τα...