Friday, March 20, 2009

Τι εν πολλα σπαστικο

Να πηγαινεις στο αποχωρητηριο σε σπιτι που εισαι καλεσμενος ή χειρότερα στη εργασία σου και να βλεπεις σκατα κολλημενα στη λεκανη.
Τωρα αν δεν τα καθαρισεις εν να σε κατηγορησουν οτι εσυ εισαι ο λερης και εν εχεις καθολους τροπους.
Ποσο νευριαζω που εν κανει που προσπαθω να τα διατηρησω το αποχωρητηριο καθαρο πριν φυγω να, τριφω με την βουρτσα τα σκατα του προηγούμενου ή και χειρότερα του οικοδεσποτη.
Το αλλο που εν πολλα σπαστικο να πηγαινεις αποχωρητηριο και να λειφκει το κωλοχαρτο.
Και ουτε ενα εξτρα να μεν εχει πουθενα. Ουτε μες τα ερμαρακια αλλα ουτε πανω στην λεκανη. Πριν ερθουν οι καλεσμενοι σου, ελεγχετε αν εχετε τα απαραιτητα. Τωρα εμαθα το παθημα μου. Πριν παω ελεγχο για χαρτι.

Αλλο σπαστικο ειναι που εκαμαν επιχειρηση τουτοι ουλλοι που θκιακονουν στα φωτα.
Κουτσοι, αλλοι με παρκεσον, κοτσιακαρες, αλλοι που εχουν μια φαουσα κοπελλουθκια και τα μισα εν αρρωστα. Και αμα εν τους ανοιξεις το παραθυρο, το κτυπανε και επιμενουν.
Σταματα βρε να τους δινετε χρηματα. Οσπου τους διατε, ετσι εν να τους εχουμε με τας ποθκια μας. Ασε που καθυστερουν την ροη των αυτοκινητων στους δρομους. Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να καλεσετε στο 1460 Γραμμη του Πολιτη και τους ενημερωνετε οτι στο ταδε δρομο εχει ατομο που θκιακονει και αμεσως στελνουν περιπολικο. Ειναι παρανομοι αυτοι. Για να σταθεις στα φωτα και να ζητησεις χρηματα πρεπει να εξασφαλισεις συγκεκριμενη αδεια και οταν παιρνεις τα χρηματα, ειναι υποχρεωμενοι να σου δινουν πισω κουπονι/αποδειξη

No comments: