Tuesday, September 2, 2008

Τι πρεπει να δειχνουν τα ΜΜΕ

Εκαμνα ζαμπιγκ τις ειδησεις και εγυρισα το στο Σιγμα.
Ειχε δευτερη ειδηση τον θανατο του νεαρου εφεδρου που βρεθηκε νεκρος στο αυτοκινητο του.
Με ενοχλησε η ειδηση αυτη αλλα πιο πολυ με ενοχλησε ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΜΕΝΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ....Ηταν αναγκη να μας εδειχνα θκυο φορες το πλανο εκεινο? Ενταξει ειπετε μας οτι εβρεθηκε νεκρος και μας εδειξετε την αστυνομια να καμνει τις σχετικες ερευνες μεσα στον περιφραγμενο χωρο...ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΑΤΕ? Εσκεφτηκατε οτι εκεινη τη ωρα εμπορουσαν να εβλεπαν ειδησεις οι συγγενεις του?
Εν υπαρχει καποιος κανονας? Η αρχη ραδιοτηλεοραση τι κανει για τουτο? Εξανα ετυχε μου να παρακολουθησω ειδησεις απο το συγκεκριμενο καναλι και παλι να εχουν ειδηση για καποιον που επεθανε και το πλανο ηταν το εξης
Στο παλιο νοσοκομειο, να φθανει το ασθενοφορο εκει, να ανοιγουν οι πορτες να κατεβαινουν οι υπευθυνοι, να βγαζουν το φοριο και σε καποια φαση οπως το σπρωχνουν να πεφτει το χερι του νεκρου κατω και ο νοσοκομος να το βαζει πανω....
Πηρα βεβαια στο καναλι και εκανα παραπονο γιατι δεν ηταν αναγκη να μας εδειχναν το πλανο...αφησα τα στοιχεια μου αλλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Στατιστικες εδειξαν οτι οι ειδησεις δειχνουν πιο πολυ βια, σε σχεση με αλλες εκπομπες αλλα και τα κινουμενα σχεδια.
Παλια θυμαμαι τον καιρο που ηταν μονο το ΡΙΚ, πριν δειξουν οτιδηποτε πλανο,ο παρουσιαστης ενημερωνε το κοινο οτι τα πλανα που θα ακολουθησουν μπορει να ενοχλησουν και παρακαλουνται οι ανηλικοι να φυγουν απο το δωματιο!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Νεαρος εκαμε τα μαλλια κουβαρια στο Ευημεριας στη Λεμεσο.
Τελικα εκαταλαβα οτι αμα θελεις κατι καμνεις το εξης
Φκαινεις πας το ντεποζιτο ή ταράτσα και καμνεις απεργια πεινας μεχρι να γινει το δικο σου
Καλεις τα ΜΜΕ και ποκουππιζεις κυριολεκτικα το γραφειο που εισαι, φωναζοντας, σπαζοντας τα παντα και μετα απειλεις οτι εν να δωκεις που το παραθυρο κατω.
Εγω που θελω οικοπεδο ή ενα σπιτι που πρεπει να παω? Αραγε σου να αλυσοδεθω πας τη πορτα του οργανισμου στεγης και να περιμενω μπας και μου δωκουν σπιτι? Η να μπω σε τραπεζα και να τους κρατησω ολους ομηρους με σκοπο να μου δωσουν ενα σεβαστο ποσο?
------------------------------------------------------------------------------------------------
Εν να μιλησει ο Ταλατ με τον Χριστοφκια μας!!!
Μονο εγω πιστευω οτι η λυση εβρεθηκε? Εν να ανοιξουν ουλλα τα οδοφραγματα που εχουμε και ετσι θα ειναι η κατασταση...Να πηγαινουμε απο εκει και αυτοι απο εδω.
Περιουσιες δεν θα δωθουν πισω και καποια μερα η Αμμοχωστος εν να σαστει και ουλλος ο κοσμος εν ερχεται διακοπες στη Κυπρο αλλα εν να μενει στα κατεχομενα.
Και οταν καταλαβουμε το λαθος μας, εν να ψηφιστει ο νομος, να καμουμε καζινο!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Βιβλιο της Ιστοριας
Αλλαξαν το βιβλιο της Ιστοριας και ακομη εν μας ενημερωσαν τι περιεχει...δηλαδη για να καταλαβω τη τουρκικη εισβολη εθα τη εχει μεσα? Ή εν να γραφει ηρθαν τα αδερφια μας και με τον πιο ευγενικο τους τροπο μας ζητησαν το μισο μας νησι και εμεις με τη σειρα μας το δωσαμε.
Προσπαθουν να μας κανουν να ξεχασουμε την ιστορια μας και εμεις τι κανουμε? Το δεχομαστε!!!!!
Μα γιατι δεν αντιδρουμε?
Αλλα αντιδρασαμε για τιποτα αλλο που εγινε δαμεσα και εν να κανουμε σαματα για τουτο....
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Η διαφορετικη Λευκωσιατισσα εν πολλα δκιαλοσμενη, απογοητευμενη με τα πραγματα που γινονται στον τοπο της.
Γαλα, ψωμι, ακινητα, βενζινη πανε πανω και απλα χαμογελαμε και λεμε ευχαριστω.
Σχολεια ακαταλληλα, καθηγητες κ δασκαλα δεν μπορουν να αναλαβουν τα καθηκοντα τους, κομματα κανουν πλυση εγκεφαλου αυτους που τους ακολουθουν και στο τελος της ημερας αυτοι ειναι οι βασιλιαδες.
Στις προεδρικες εκλογες οι υποψηφιοι μας λενε ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ και οπως καθε φορα τα θα θα θα θα ηταν κολπο να μας κανουν να τους ακολουθησουμε.
---------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

Anonymous said...

Ακριβώς αυτό θα λένε τα βιβλία "ιστορίας"! Τα αδελφία μας οι τούρκοι για να μας γλυτώσουν από τους κακούς Ελλαδίτες(Θα γράφει Ελληνες για να τονιστεί οτι εμείς δεν είμαστε!!) που ήρθαν στην kibris με το έτσι θέλω και με βάρβαρους τρόπους μας εξελλήνισαν! οι ρε εν εμένα που πρέπει να βάλουν να γράψω τούτα τα βιβλία!!

Εχει καίρο που οι Ελληνες της Κύπρου έπαψαν να αντιδρούν. Είμαστε απόλυτα υποταγμένοι, έτσι όπως μας ήθελαν...χώρις ίστορια, χώρις γλώσσα.

Anonymous said...

Μας είπαν ότι από την νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν να διδάσκουν στα παιδιά την συμφιλίωση με τους Τούρκους. Καλά ποιος θα τους τα διδάξει αυτά αφου οι δάσκαλοι υπήρξαν παιδιά που διδάσκονταν ότι Τούρκος καλός = Τούρκος Νεκρός?

Αργήσαμε πολύ κε Χριστόφια.

Anonymous said...

βασικα εκαμαν μας την εισβολη εσκοτωσαν τους συγγενεις μας, εκαψαν τις εκκλησιες και τα χωρια μας, εκουβαλησαν 100 000 εποικους, εβιασαν τις γυναικες μας και 34 χρονια μετα σιηφκουμε τους τζιαι θελουμε τζιαλλο.. αλλα ενταξει εν αδερφια μας.. εν δυνατον να θελουν το κακο μας?? γαμω την αφελεια και την απαθεια μας...

Leni said...

Για τα δελτία ειδήσεων δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Θυμούμαι μια φορά που εσκοτώθηκε ένας κύριος σε δυστύχημα με το φορτηγό του. Και λέει η είδηση: "τραγική ειρωνία, η γυναίκα του, σαν να διαισθανόταν τι είχε μόλις γίνει, τον έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο". Και να δείχνει τον αστυνομικό που απάντησε το τηλέφωνο του ανθρώπου και να προσπαθεί να εξηγήσει της γεναίκας ότι ο άντρας της ενεπλάκη σε δυστύχημα και να ακούεται τι της λέει.

Ενευρίασα παρα πολλά. Έπιασα τηλέφωνο την ίδια ώρα στο κανάλι (ΜΕΓΑ μαλακί*) και απάντησεν το μια 'κυρία' που απάντησε με το γνωστό κυπριακό ύφος 'διώ σου τζαι τον πάτσο' ότι "απλά δείχνουν τον ανθρώπινο πόνο".

Κανένας σεβασμός από τα κανάλια, ούτε καν στο νεκρό.