Saturday, July 26, 2008

Hola

Γεια σας αγαπημενοι μου αθκιασεροι!!!!

Μα εκαμα παρακληση να μου πειτε αν ξερετε κανενα στεγαστικο σχεδιο και εν επηρα απαντηση.
Ενιγουει εγω παλε αγαπω σας.
Εχαθηκα εννε? Εν επειδη τρεχω να προλαβω τις δουλειες μου γιατι ετοιμαζομαι να παω διακοπες.
ΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!! χαχαχαχαχαχαχα εν να παω διακοπες!!!!
Ωχ επιασε με ο συνδρομος του ΒΑΖΩ ΟΥΛΛΟ ΤΟ ΕΡΜΑΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΑΛΙΤΣΑ!!!!
Εκαμα μια λιστα, που εγραψα τα πραγματα που πρεπει να παρουμε θα τα χρησιμοποιησουμε και οι δυο μας, εγραψα τι θα παρω εγω και τι θα παρει ο καλος μου.
Μαλλον εν με DHL που θα στειλω τα υπολοιπα γιατι εν τα χωρει ουλλα η βαλιτσουα μας!!!
Εβαλα τα βασικα και τα χρησιμα. Δηλαδη ΜΗΧΑΝΟΥΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ (της πριζας), πλαστικα ποτηρια, νεσκαφε και καλαμακια.
Οπου παμε μαθαινουμε τους να καμνουν φραπε!!!!! Ξερω ξερω εν αστειο αλλα εν μπορουμε χωρις το φραπε μας. Μια φορα που ειχαμε παει στο εξωτερικο κατεβηκαμε με τα ποτηρουθκια μας και πιναμε το φραπε μας στην πισινα. Ειχε καποιους τουριστες που ρωτουσαν τι πιναμε και ζητουσαν το ιδιο. Τελικα ηρθε το γκαρσονι και μας ρωτησε τι πινουμε και τους εξηγησαμε οτι εν φραπε και μπηκαμε στο μπαρ και τους δειξαμε...ειπαμε τους και ποσα να το χρεωνουν!!!!!
Αλλα τρεμω στην ιδεα οτι εν να μπω στο αεροπλανο. Φοβαμαι, βασικα οπως λεμε στα κυπριακα σιεζουμαι τα αεροπλανα.
Εν η μοναδικη φορα που εν ανοιγω το στομα. Απο την ωρα που θα μπω και θα καθησω μεχρι την ωρα που θα πρεπει να κατεβω εν λαλω τιποτα.
Βεβαια εν υπερ του καλου μου, γιατι λεει εν η μονη φορα που ηρεμει και εν βουιζουν τα αυτια του που τη γλωσσοδιαρροια μου.
Εν επροσεξατε οτι παντα μες τον Ιουλιο και Αυγουστο τα καναλια μας, δειχνουν εργα τυπου Μοιραια πτηση 737 και διαφορα??? Που παντα ξεκιναει το εργο και δειχνει τον κοσμο ποσο χαρουμενο ειναι που παει ταξιδι, παντα εχει ενα ζευγαρι που πανε για μηνα τους μελιτος τους, μια οικογενεια με τα μωρα τους, οι αεροσυνοδοι παντα χαμογελαστοι και εξυπηρετικοι και μιση ωρα μετα την προσγειωση κατι κακο συμβαινει.
Λετε να εν μιλημενοι τα καναλια με τον ΚΟΤ για μας φοβιζουν και να μεν ταξιδευουμε? Να μενουμε στον τοπο μας και να αναγκαστουμε να μεινουμε μια εβδομαδα σε καποια παραθαλασσια πολη???
Ενηγουει εν να σας αφησω γιατι εχω και γαμο!!! Ναι μες τουτη τη αφορητη ζεστη εχω γαμο.
Καλα να περασετε και μολις επιστεψω θα σας πω για τις εμπειρειες μου και φετος μαθαμε σε μια ξενη χωρα τη τεχνη να καμνεις φραπε.

χχχχχχχχχχχχχχ

Sunday, July 13, 2008

Παμε καλα?

Προχθές ακουγα τις ειδησεις καθως επλενα τα πιατα. Χαζιρι να σπασω το πιατο οταν ακουσα την πιο κατω ειδηση.
Υπαλληλος στο Ψυχιατρειο ηβρε το αστειο να βαλει χαππουι στο μαχελεπι που επροσφερε στους συναδελφους του.
χαππουι αλα υπνωτικο!!!!
Αποτελεσμα ο ενας οταν εσχολασε εττουμπαρε με το αυτοκινητο του αλλα μονο η λαμαρινα εκτυπηθηκε, ο ιδιος εν επαθε τιποτα.
Ο υπευθυνος της Πτερυγας ισχυριζεται οτι απλα ηταν ενα αστειο, μια φαρσα, ο Υπουργος ομως αναψαν τα λαμπουθκια του.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΒΑΛΕΣ ΧΑΠΠΟΥΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ??? ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΝ Η ΠΕΛΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΕΘΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΠΠΟΥΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ.
κΑΙ ο κυριος ακομη εργαζεται εκει. Ουτε πως εγινε τιποτα το σοβαρο.
Ρε μα παμε καλα σε τουτη την χωρα? Αν εκαμε τουτο στους συναδελφους του, σκεφτου ναμπου εκαμνε στους αρρωστους? Εν να με το εκαμε ξανα? Να μπερδεψει τα χαπια τους, ή να με τους τα εδωσε απλα για την πλακα και να δει πως θα αντιδρασουν??????
Ποιος εν τουτος ο μαλακας να του κατεβω???? εν πολλα σοβαρο τουτο που εγινε....στο εξωτερικο ηταν να εχανε τη αδεια του να εργαζεται σε νοσοκομειο αμεσως!!!!
Αλλα ειμαστε Σαιπρους οπου ολα επιτρεπονται.

Τελικα με τον κουμπαρο που ετσιλισε τον συναθρωπο του καθως και τον σιηλλο τι εγινε?
Η κορουδα που εμαχαιρωθηκε που τον Ινδο τι εγινε?
Ο αλλος ο κουμπαρος στη Παφο που εμπηκε στην αγορα και εσκοτωσε την γυναικα (που αφησε ορφανα 3 μωρα και ενα γερο τι εγινε? εν φυλακη ή λογο του οτι εχασε τον γιο του εγλυππαρε την, επειδη εχει ψυγολογικα?
Ο Αποελιστας αλλα και αλλες υποθεσεις φιλαθλων που εφααν ξυλο κατα διαρκεια αγωνα τι εγιναν τουτοι?
Με το Δημοτικο θεατρο τι εγινε τελικα? Ακομη η επιτροπη ελεγχει το? Οι εμπλακομενοι ακομη συνεχιζουν τη δουλεια τους κανονικα?

ΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΕΝ? ΕΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ.
Το καθε καναλι λεει οτι ηταν πρωτο στις προτιμησεις του κοινου, το Σιγμα την παρασκευη ειχε ολοκληρο αφιερωμα στο δελτιο τους, για την φαντασμαγορικη βραδια των Καλλιστειων.
εν να το σχολιασω μετα*

Οποιος ξερει κατι ενημερωστε μας!!!!!

Νερο
Απποσαν μας οτι εν να μας φερουν νερο και οτι εν να παψουν να μας το κοφκουν. Πραγματικα εμεις θκιο ατομα και κουτσα στραβα προλαβαινω τα πλυντηρια μου.
Αλλες οικογενειες ομως που εχουν και παιδια που εν συνολο 4-5 ατομα τζεινοι ναμπου καμνουν.
Αφου εν τζαι φτανη η κυβερνηση μας, (και εν υποστιριζω κανενα εχω τα και με τις προηγουμενες) αφου ρε κουμπαρε κοφκεις μας το νερο και μας το δινεις καθε θκιο μερες.
Το νερο που καταλιουμε την ημερα που δικαιουμαστε εν πιο πολυ απο οτι ηταν να χρησιμοποιουμε αν το ειχαμε καθε μερα!!!!!!
Για παραδειγμα την ημερα που επιτρεπεται στην περιοχη μου, να κανουμε χρηση του νερου ακους που το ξημερωμα ουλλοι μας βαλουμε πλυντηριο!!!!
Εν δωρο αδωρο τουτο ρε παιθκια.
Και εν εκαταλαβα τους αλλους τους εξυπνους που εβαλαν δευτερο ντεποζιτο. Αφου παλε σπαταλεις την ιδια ποσοτητα του νερου. τστστστσσσ
Τελικα τζινος που εκανονισε να φερει το νερο εκαμε τα παλλουτζια του χρυσα. Τωρα επειδη καθυστερουν βρισκουν ενα σωρο δικαιολογιες.
Επιασαν που την αρχη και πανε κατω μεχρι τον ασημαντο Κωστη να του ριξουν ευθηνες, για να δικαιολογησουν την καθυστερηση του νερου?.

Καλλιστεια
Μια μερα που παρακολουθουσα τις ειδησεις του Σιγμα ειχαν αφιερωμα οτι σε μια σειρα τους, ηταν να παιξουν και οι 15 ομορφες μας.
Ειχαν την περιεργεια να τις δω....εν τζαι ξερεις καμια φορα ποιας εν να τις αναδοξει να υποβαλει συμμετοχη.
Ετυχε μου πριν απο πολλα χρονια, στο σχολειο μου, ειχαμε μια ασχημη συμμαθητρια.
Ειχε τα ουλλα, σπυρκα, μαλλι αφρο αλα μπριζας. (ηταν κατι σαν τη ασχημη μαρια αλλα δυο επιπεδα κατω)
Στο γυμνασιο και λυκειο ηταν το ιδιο παλι. Αλλα εμεις παλε εκαμναν την παρεα.
Οπου ενα καλοκαιρι πεφτει τηλεφωνημα οτι η ταδε εν να λαβει μερος στα καλλιστεια. Ενομιζα εκαμνα μου πλακα. Οσπου επηρα το Τv MANIA kai ειδα την.
Εφκαλα την και πρωτη!!!!!
Ανιγουει παμε πισω στο θεμα μας....οταν ειδα τις 15 φιναλιστ, το πρωτο πραμα που εσκεφτηκα ηταν οτι αν τουτες ηταν οι καλυττερες, τζινες που εν τα εκαταφεραν ενταλος ηταν??????? το δευτερο που εσκεφτηκα οτι ουλλες ειχαν ωραιο στυτο βυζι και τριτο οτι εν ηβρα ουτε μια να ειναι γλυτζια....επιαναν ενα 5 για την προσπαθεια.
Οταν ειδα ομως αποσπασμα απο την μεγαλη βραδια εκαμαν τις αγνωριστες...εφυαν τα σημαθκια τους που τις φατσες τους, τα βυζια τους εγιναν πιο στητα, τα μαλλια τους δια μαγειας εμακρυναν.
Μια κοπελα για να θεωρηται ομορφη πρεπει να την δεις αβαφτη.....με ενα στρωμα σοβα και οχι 10.
Πιστευω και εγω αν ειχα εναν πελλο πας την κκελλε μου να με κτενιζει και να με βαφει ηταν να φκω και εγω μες τις πρωτες.
Αλλα εν παω για ξερω να μιλω και στις τρικκι ερωτησεις που ουτε καν γαμωτο εν καμνουν παυση τουλαχιστο να μας πεισουν οτι τζινα που ετοιμαζουντε να μας πουν, τωρα τους ηρθε η επιφωτησει. τστστστστσ ηταν να τους ελεγα κατι ασχετο ή χειροτερα να φωναζα οτι ειμαι εναντιο του δεσμου αυτου.
Ουαου σκεφτου του χρονου να παει μια και να φωναζει επι σκηνης για τον δεσμο και διαφορα.
Εκτος του οτι ηταν αδυνατες, σε σημειο που αν επροσεχες καλα ο προβολεας που ηταν πανω τους εμπορουσες να δεις πουμεσα που τη σαρκα τους.
Οι αντρες θελουν γυναικες με πιασιματα, με ωραιο στηθος και το κυριοτερο να εχουν αποψη και να κοφκει ο νους τους.
Ναμπου να καμουν μια κουκλα αμα καθε φορα που ανοιγει το στομα της πετασει βλακιες????

Friday, July 11, 2008

Προς νιοπαντρα ζευγαρια

Επειδη ειμαι πολλα θκιαλισμενη με το θεμα ακινητης ιδιοκτησιας, που εν στα υψη οι τιμες και η γενεια η δικη μου, εν ενα ονειρο απραγματοποιητο να παρει ενα σπιτι ή τελος παντων μια στεγη να αρχισει την οικογενεια του, ΘΕΡΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ας καμουν ποστ ολοι οσοι ενδιαφερονται να κανουμε μια επιστολη προς Κυβερνηση και οποιον αλλο αφορα, εκφραζοντας τα παραπονα μας και διαφορα.
Επρεπε να υπαρχει ενα σχεδιο κατι να μας βοηθουν, με σχετικα κριτηρια.
Τοσα χρηματα δινει στη Κυβερνηση η Ευρωπαικη Ενωση, να πιστεψω τωρα οτι εν εχει τιποτα για τα ζευγαρια που φτιαχνουν το σπιτικο τους???
(αλλα αν ειχε ενταλως ηταν να εφκαλαν το ψωμι τους οι Καρχαριες-Τραπεζες)
Οπως παμε θα κανουμε δανεια και για προικα στα παιδια μας, θα τους μεταβιβαζουμε τα χρεη μας.
Τωρα που ειπα Ευρωπαικη Ενωση. Εσεις γνωριζετε τις διαφορες χορηγιες που προσφερει?
Σκεφτουμαι να τους στειλω ενα εμαιλ, μια επιστολη να τους ενημερωσω οτι σαν Κυπρος εν εχουμε ιδεα ναμπου δικαιωμαστε.
Το μονο που ξερουμε ειναι οτι αμα παμε σε αλλη χωρα παμε με τη ταυτοτητα μας, οπου και να σαι εθα ειναι υποχρεωτικο να ψηφιζουμε και οτι αλλαξε το νομισμα μας, γεμιζει το πορτοφολι μας, με πολλα κερματα και ολα μα ολα αυξηθηκαν.
Καποιες επιχορηγησεις πανε στους γνωστους, συγγενεις που εργαζονται στις διαφορες δημοσιες υπηρεσιες.
Σχεδιο επιχειρηματικοτητας για νεους. Επροσπαθησα να καμω την αιτηση καπου εχαθηκα στα πραγματα που μας εζητουσαν ασε που εχασα την προθεσμια.
ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΤΙ διαφορα γραφεια διαφημιζουν να σε βοηθησουν να τη γεμισεις αλλα εν τζαι λαλουν οτι πρεπει να τους πληρωσεις 1000 ευρω και οταν παρεις την επιχορηγησει να τους δωσει το 10%.
Αυτα

Eν λαλαρεσιον

Εν αντεχω την ζεστη αλλα ειδικα την υγρασια. (και εννε επειδη τα μαλλια μου ηλεκτρίζονται, τοσο που πιστευεις εμπηξα το χερι μου στη πριζα)
Κολλιτσιαζω, δρώνω, επαθα εξαρτηση απο το κλιματιστικο.
Εγω που για να αναψει καποιος στο γραφειο το κλιματιστικό ή ακομή στο σπιτι επρεπε να ειναι άνω των 25 βαθμων, βρισκομαι τωρα στην ευχαριστη θεση να αναγγειλω οτι ΕΠΑΘΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ και μαλιστα αν δεν ειναι κατω των 22 βαθμων, με πιανουν υστεριες.
Βεβαια στο αυτοκινητο εν μπορω να το εχΩ να μου φακκα μες τα μουτρα και εν ξερω για καποιο λογο οταν εχω τα παραθυρα κλειστα, νιωθω οτι εν ειμαι 1000% προσηλωμενη στο τιμονι. (χειμωνα-καλοκαιρι εχω τα παραθυρα μου ανοιχτα)
Λένε οτι αν βαλουμε γλαστρες στις βεραντες μας εν να ριψουμε τη θερμοκρασια κατω.
Aτε καλο πηγαινετε στα φυτωρια και παρτε γλαστρες, μπας και κανουμε κατι.
Που λετε με τουτη την ζεστη, ειμαστε ολοι σαν τα ζομπι.
Ολοι μας περιμενουμε πως και πως τις διακοπες μας. Θα ξεκουραστουμε, θα βγαλουμε αναμνηστικες φωτογραφιες, θα δωσουμε να αναψει η καρτα μες τα αφορολογητα, θα χειροκροτησουμε στη προσγειωση και μετα θα το χουμισουμε για κανενα μηνα για τον προορισμο που πηγαμε.
Οσο για τον προορισμο θα κυκλοφορουμε κατα γκρουπ και θα δειξουμε τον νουν μας, δηλαδη τι ειναι ΚΥΠΡΟΣ στα αλλα αδερφια μας στην Ευρωπαικη Ενωση.
Ολε!!!!!

Wednesday, July 9, 2008

Εσνοπαραν με

Που λετε πριν μερες εγιορταζε ενα πολλα δικο μου ατομο και αποφασισα να της καμω δωρο μια ωρα μαζαζ σε γνωστο ινστιτουτο αισθητικης.
(μαζαζ, ρε παιθκια, οι τιποτα αλλο)

Τη ημερα που εγιορταζε εθυμηθηκα οτι εν της επιασα το βαουτσερ και μες το μεσημερι εφορησα κατι απλο και ανετο* κ επεχτακτηκα με την ζεστη για να τελειωνω.
*μια τελαντοτουδα φανελουδα, 3/4 παντελονουδι και τα φλι-φλοπς μου

Ενιγουει, φτανω στο ινστιτουτο και μπαινω μεσα. Στη υποδοχη 4 γκομενες (ο θεος να τις καμει α!!) να κάθονται στη σειρα, χτενισμενες και ωραια περιποιημενες.
Κοντεφκω του παγκου, ακουμπω πανω και τους λεω γεια σας!!!
Α εντομεταξυ την ωρα που εμπηκα μεσα, επαθαν σοκ, εβλεπαν με που πανω ως κατω.
Τους ξαναλεω γειας σας. Τουτη την φορα ειπαν μου πισω αλλα εν μου εδωσαν σημασια.
Εποσκολιουνταν ταχα μου μες τις κολλες τους. Μετα απο 5 λεπτα, εμπηκε στον κοπο η μια να με ρωτησει το ονομα μου. Τι λεω εν εχω ραντεβου ηρθα να καμω δωρο μιας φιλης μου. Μπορειτε να μου πειτε τι μαζαζ κάνετε, τι προσφορές που έχετε? Πετασετε η ψευτικη ξανθια και μου λεει Ε να σε ενημερωσουμε οτι τα μαζαζ μας, στοιχιζουν 60 ευρω και με κοιτουσε με υφος ταχα ΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΣΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Τι λεω με ενα υφος: Γνωριζω τις τιμες σας, εν γιαυτο που ηρτα δαμε και εξαλλου εν με ενοχλει η τιμη.
θκιαλεω το μαζαζ που θελω αφου της εσπασα λιγο τα νευρα της γκομενας. Εκαμνα της ερωτησεις τυπου, τι σημαινει Μαζαζ χαλαρωσης με αιθερεα ελαια? (εν ετσι που γραφεται εννε?) εν να πονεσει και διαφορα!!!
Μετα φκαλω τη βιζα μου την χρυση* (ας εν καλα ο χασπαντ μου, που εν ο ΜΕΓΑ χορηγος μου) και τη πληρωνω. Ασε που πριν την κτυπησει την καρτα εβλεπε εμενα και μετα την κάρτα....μαννη

Ουλλη τουτην την συμπεριφορα επειδη επια μες το καταμεσημερο κατα τις 14:30 δηλαδη μες το λαλαρο να παρω ενα σκατο βαουτσερ ντυμένη όσο πιο ανετα και απλα γίνεται σε ενα γνωστο ιστιτουτο.

*ατε πετε την κατσια σας, οτι εχουμισα σας την καρτα μου και οτι ειμαι ασηλας λευκωσιατισσα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΩ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ.
ΕΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.

Αυτα!!!!

Δρομολόγια από και προς Αεροδρόμιο

Εν εκατάλαβα τωρά γιατί οι ταξιτζιες πετασσουνται οπως τα απιτουρκα και μας απειλουν με απεργίες και διάφορα.
Ειμαστε πλεον μια Ευρωπαικη Χώρα. Ειναι απαραδεκτο να θελει ο τουριστας μας να μεταφερθει απο και προς ξενοδοχειο και αναγκάζεται να χρησιμοποιει το ταξι και ασε που το κομιστρο εν περιπου 45 ευρωπουλλάκια.
Ατε και εκαμαν τα δρομολογια, εμενα η απορια μου ειναι ΕΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, οξα εν να περιμενει ο καημενος ο τουριστας στην σταση, μεχρι ερθει το λεωφορειο?????και να τον παιρνουν 10 λεπτα πριν την καθορισμενη πτηση του?

Εκαταντησαμε οποιος εν συμφωνα με κατι να κανει απεργια.
τστστστστσ

Σκεφτήτε δηλαδη αν στα αληθκεια καμουν τα δρομολογια εντα ησυχια εν να επικρατει στα αεροδρομια μας.
Εθα κατεβαινει το σοι ολο και να γινεται ουλλος τζινος ο σαματας. Δηλαδη να κατεβαινουν περιπου 20 ατομα και να ερθουν με 10 αυτοκινητα.

(για να καταλαβετε τι εννοω με τον σαματα, κατι οπως εκαμαν οι Χομονιατες οταν ηρθε ο Αλωνευτης Κυπρο και επουκκουππωσαν τα με τα Αλωνευτηςςςςςςς οεοεοεεεεεεε)
Ατε Ομονιατουθκια μου, καμετε το κομμεντ σας γιατι ειμαι σιγουρη οτι καποιοι εν να εθικτηκαν που τουτο που ειπα
χεχεχεχεχε

Saturday, July 5, 2008

Υπεραγορες

Στο σημερινο μου ποστ θα σχολιασω το φαινομενο υπεραγορες στη Λευκωσια.

Αλφα-Μεγα (Χαραλαμπιδης)

Ο κοσμος που ψωνιζει απο την υπεραγορα αυτή, οδηγει αυτοκινητο μαρκας, μερσεντες, σααπ, αουτι και μπεμβε.
Κραταει τη τσαντα του λουι βουιντον και σπρωχνει το καροτσακι με καμαρι ή τις πληστες φορες το σπρωχνει η οικιακη βοηθος.
Ολοι ειναι ντυμενη στη τριχα (απο την κορυφη μεχρι κατω σε μαρκα).
Λες και βγηκαν απο περιοδικο.
Συνηθως συναντας τη αφροκρεμα της Λευκωσιας, Ρωσσους Εφοπληστες, Διευθυντες και σια.

Αθιενητης

Ο κοσμος που ψωνιζει εδω οδηγει Τογιοτα, Μαζτα, Λατα Σαμαρα και οτι ειναι ανω 15 ετων.
Συνηθως συναντας Ρωσσοποντιους, Τουρκοκυπριους και οικογενειες (Κυπραιοι) που αρνιουνται να γινουν κοροιδα, απλουστα επειδη ειναι ο πιο φθηνος και συμφερει.

Ορφανιδης

Εδω ειναι ο υπολοιπος κοσμος, κοινως οικογενεια χωραφα, που πανε στην υπεραγορα λες και ειναι η μοναδικη εξοδος της οικογενειας.
Θα παει ο παππους, γιαγια, μαμα, παπας και 2-3 κοπελλουθκια ντυμενοι με τα καλα τους.
Τους ακους απο την εισοδο οτι βρισκονται στην υπεραγορα.
Οτι προσφορες υπαρχουν θα τα παρουν και αγοραζουν πραγματα λες και ειναι το τελος του κοσμου.

Σμαρτ
Εδω ειναι η μανα της μαρκας αλλα τα φερνουν απο το εξωτερικο.
Παιρνεις 24 τενεκεδακια κοκα κολα με 5 λιρες!!!!
Οτι σαμπουαν, σαπουνι, απορρυπαντικο,καφε,σερβιετες, χαρτι υγειας τα πουλανε οι αλλοι, εδω τα βρισκεις στην μιση τιμη.
Συνηθως βλεπεις κινεζους και αλλες ενθικοτητες αλλα και νεαρους που διοργανωνουν παρτυ.
Ολα τα πραγματα τους, μυριζουν ή εχουν γευση διαφορετικη!!!

Αυτα....
Αν σκεφτω κατι αλλο θα το προσθεσω

Για να μεν πεταχτει κανενας εξυπνος, προλαβαινω τον και ανακοινωνω οτι εν που τον Αθηαινητη που ψουμνιζω.....

Γεια σας

Καλο μήνα να έχετε φιλοι μου αθκιασεροι!!!!
Και καλες διακοπες να έχετε, αφου το καλοκαιρι μπηκε για τα καλα και αρχισε ο κοσμος να εξαφανιζετε.

Οσοι δεν πηγαν χθες στο Drums United, ενα εχω να πω...ΕΧΑΣΕΤΕ!!!!
Πραγματικα ηταν τελειο. Καταφεραν να μας ξεσηκωσουν, ΟΛΟΥΣ και να χορεψουμε μαζι τους.
Ευγε στην κυρια Helen Black. (ελενη μαυρου).
Cant wait για τα επομενα που λεει το προγραμμα τους.
Πληροφοριες για ολο το προγραμμα αφου αρχισε χθες και θα συνεχιστει ως τα μεσα Σεπτεμβριου μπορει να πατε στην ιστοσελιδα του Δημου Λευκωσιας.
Ευγε!!!