Thursday, April 17, 2008

Αρρωστημένα μυαλά


Ανεγκέφαλοι «ανατίναξαν»... έγκυο γάτα με κροτίδες

Αποτροπιασμό προκαλεί η ειδεχθής πράξη κάποιων νεαρών στο Δασάκι Αχνας, σε βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Το περιστατικό, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, συνέβη πρόσφατα. Ομάδα νεαρών, αποφάσισε να «διασκεδάσει» με μια έγκυο γάτα που περιφερόταν στο κοινοτικό πάρκο Δάσους 'χνας που για κακή της τύχη πίστευε ότι την αγαπούσαν όλοι οι άνθρωποι που πήγαιναν στο πάρκο. Οι νεαροί, πετροβόλησαν το άτυχο ζώο και κατάφεραν να το πιάσουν, αφού λόγω της κατάστασής του δεν ήταν ευκίνητο. Το τι ακολούθησε, δεν περιγράφεται. Οι νεαροί, έχωσαν κροτίδες στον πρωκτό και τα αυτιά του άτυχου ζώου και στη συνέχεια τις πυροδότησαν, προξενώντας φρικτό θάνατο στη μητέρα γάτα και τα γατιά της που γνώρισαν την απαίσια συμπεριφορά των ανθρώπων, πριν δουν το φως του ήλιου. Την επόμενη μέρα, αφού η ειδεχθής πράξη σημειώθηκε απόγευμα προς βράδυ, οι άνθρωποι που πήγαν να καθαρίσουν στο πάρκο, βρέθηκαν μπροστά στην μπόχα και το αποκρουστικό θέαμα που παρουσίαζε το κουφάρι της άτυχης γάτας. Η εκτός ελέγχου συμπεριφορά των νεαρών είχε όμως και συνέχεια, αφού τις τελευταίες μέρες, για πολλοστή φορά από τότε που δημιουργήθηκε το πάρκο στο Δασάκι 'χνας, προέβησαν σε βανδαλισμούς στο χώρο. Έσπασαν τον πανέμορφο φωτισμό, διέλυσαν ξύλινα κάγκελα και προκάλεσαν διάφορες άλλες ζημιές, τα οποία με κόπο και χρήματα τοποθέτησαν οι άνθρωποι του Κοινοτικού Συμβουλίου...

πηγή: http://www.phileleftheros.com/main/main.asp?gid=334&id=549104

Wednesday, April 16, 2008

Γεγονότα

Αγαπημένοι μου αθκιασεροί,

Συνέβηκαν πολλά πράγματα που θέλω να τα σχολιάσω.
Έχουμε και λέμε

Είπε το και ο k@@@ς τους ότι εκάμαν μια ιστοσελίδα. Μιλάω για το sigmalive. Σαν και εν οι μοναδικοί που εσκεφτήκαν τουτο το πραγμα.
Αλλαξε image η city press, αλλά προς το χειρότερο. Προσωπική μου απόψη δεν μου άρεσε καθόλου το ότι έβαλαν χρώμα και όλο το Σιγμα διαφημίζουν, την εκπομπή του Τσουρούλη και συνεχώς μας έλεγαν τι ωραία που θα είναι που θα ανοίξουν τη Λήδρας.
Μιας και ανάφερα Λήδρας, άνοιξε, έκλεισε, ξανανοιξε!!! Ενομισαμε ότι ρίξαμε το Τοιχος στο Βερολίνο. Οι δε αδελφοί μας, μας προσυνάντησαν με λοκμαδες και γαρίφαλλα.
Τα ΜΜΕ του κόσμου να έχουν αφιερωμα για την Κύπρος μας, τα δικά μας ΜΜΕ να είναι εκει live και να μας μεταδίδουν τις συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε σαν κυπριακος λαος.
Πήγα το Σαββατο μια βολτα εκει, απο περιεργεια βέβαια και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΡΟΣ.
Ενα χαος επικρατουσε. Δεν ακουγες πουθενα την Ελληνικη γλωσσα. Με επιασε ο πατριοτισμος μου και ηθελα να ουριαλιαζω και να κλαιω. Συναμα να τους βρίζω αλλά σκεφτηκα οτι ειμαι Ευρωπαια τώρα αρα πρεπει να δείξω επιπεδο. Αποφασισα λοιπον να μην ξαναπαω Λήδρας.
Ινδός μαχαίρωσε 8 φορές μια 20χρονη. Για το λόγο οτι τον απαρνήθηκε. Κοινός εταισε του χυλόπιτα και είπε να την τιμωρήσει. Επαθε ανακοπη η μιτσια και χαρη στους γιατρους τη επανεφεραν!!! Για δυο μέρες αυτο ήταν η πρωτη είδηση στα ΜΜΕ, αλλά τωρα εν ξέρουμε πως παει η κατασταση της. Αν εμιλησε ή τι είπε στη αστυνομια??? Τουτο ήταν απλα ειπαν μας εμαχαιρώσαν την??? Βεβαια σαν καλος λαος που ειμαστε, εχουμε βγάλει πολλα συμπεράσμα και εκεινο που εχει σουξε είναι ότι πιστεουν οτι είχε σχεση μαζι του και οταν τον χωρισε, την μαχαιρωσε!! Καλα εν εσκεφτηκε κανενας οτι ο τυπος πρεπει να εχει ψυχολογικα προβληματα και οτι δεν εμαθε ποτε την απορριψη??? τςτςτςτςςςτττς
Τι αλλο εγινε σε αυτο το μικρο νησι που λεγεται Κυπρος και που πιστευει οτι μονο αυτο βρισκεται στον Πλανήτη?
Νερο??? Δεν ξερω αν νιωθετε και εσεις ετσι αλλα απο την ημερα που μας κόβουν το νερο καθε μια και μια, θέλω συνεχεια να πινω νερο, να καθαριζω να βαζω πλυντηριο, να κανω μπανιο!! Οχι οχι δεν τα κανω όλα τα πιο πάνω αλλα ετσι θέλω να κανω.
Χθες έβλεπα ότι στο Νοσοκομειο στη Λεμεσο αν δεν κανω λαθος δεν ειχαν νερο απο την περασμενη παρασκευη!!! Ελεος ρε παιθκια!!! Ειπαμε να το κοψετε αλλα όχι και στα νοσοκομεια και στις κλινικες... Του του του εν σας λεει κατι το μικρο σας μυαλουδακι???
Η κυβερνηση εκαμε λαθος με τις χορηγιες στους εμ τωρα ηταν η παταπαραγωγοι ήταν μηπως οι αγροτες ουφ εν θυμουμαι, anyway εκαμαν λαθος και τους εδωσαν τα εδωσαν διπλα. Μετα απο 2-3 μήνες ανακαλυψαν το λαθος τους και τα θελουν πισω. Ομως οι ανθρωποι τα εχουν ξοδεψει...εναντι των δανειων τους πηγαν τα χρηματα. Και τωρα τους απειλουν με προθεσμια οτι πρεπει να τα επιστρεψουν πισω αλλιως θα τα επιστρεψουν με τοκο!!! Μονο in Cyprus.
Πετε μου να δουμε που πηγαν ολα τα παλια αυτοκινητα της χρονολογιας 1993-2000????
ΑΑΑ εν μπορειτε να μου απαντησετε εννε? Ισως επειδη δεν κυκλοφορουν??? Μεχρι και η κουτση Μαρια οδηγει Μερσεντες ή Μπιεμνταμπιγιου. Αφου οπως λεει και η Τραπεζα Κυπρου Σκεφτου το, Γινεται. Πας στη τραπεζα και τους λες θελω δανειο να παρω αυτοκινητο και σου δίνουν 10 λεπτα θετική απαντηση.
Οι φοιτητες και οι φανταροι μας, δεν καταδεχονται να οδηγησουν αυτοκινήτο αξιας 1000 λιρων!!!! (ατε 600 ευρω για εσας)
Κροτιδες, ναρκωτικα!!! Μα τι γινεται η κοινωνια μας??? Καθε μερα νομιζω οτι εν αμερικανικες ειδησεις που ακουω!!!
Καποτε θα γινω μανα, εν σε τουτη την κοινωνια που θα τα μεγαλωσω? Το σκεφτομαι πραγματικα. Απο την μια να αρχισω να φυλαω χρηματα για τις σπουδες τους αλλα και για τη προικα τους....μεχρι να παντρευτουν τα παιθκια μου, οι τιμες των ακινητων εν να φτασουν όσο στοιχιζει ενα ταξιδι στο διαστημα.
Βλεπεις το πρωι τους οδηγους με μισος να κρατανε το τιμονι. Τους χαμογελας να σε αφησουν απο το αλτ να περασεις και προχωρανε μπροστα σαν και αν σε αφησουν μπροστα τους θα τους καθυστερησεις. Βρηκα τη λυση, ανοιγω το παραθυρο μου και φωναζω δυνατα <Ατε να δουμε ποιος που εσας του καλους ανθρωπους εν να με αφησει να περασω> Και οταν δεν με αφηνουν τους λεω να μην χεσουν για δυο μερες....εν εχει χειροτερο πραγμα απο αυτο.
Αναβει το πρασινο μαλλο το κιτρινο και ο πισω σου κορναρει που δεν εκανες εκκινηση. Μια φορα που μου το ειχαν κανει αυτο ειχα θυμωσει πολυ (βλεπεις ηταν εκεινες τις ημερες), κατεβηκα απο το αυτοκινητο και του φωναζα Ναμπου θελεις ρε κουμπαρε να περασω πουπανω που τον μπροστινο μου? Ξαναμπηκα στο αυτοκινητο και περιμενα μεχρι να αναψει το κιτρινο και περασα σχεδον με κοκκινο!!!
Οταν βλεπω οδηγους που κρατανε το κινητο χωρις το χαντς φρει τους, θυμωνω, ελαττωνω ταχυτητα περναω απο διπλα τους και τους ανεμιζω το δικο μου χαντς φρει!!!! χεχεχεχε
Οοο και οταν δω οδηγω να ριχνει χαρτια και οτιδηποτε αλλο απο το παραθυρο εκει αναβουν τα λαμπακια μου. Μια φορα ακολουθησα μια κυρια με ενα πολυτελες αμαξι και οταν σταματησαμε στο φαναρι, προσφερθηκα να της δωσω τη σακουλλα μου, για τα σκουπιδια.
Εν μπορουν να εχουν μια σακουλλα και οταν εχουν σκουπιδια να τα βαζουν μεσα. Εγω σημερα εν θκιο σακουλες που εχω, απλα επειδη ξεχνω να τα πεταξω στο καλαθο.
Πρεπει να καταλαβετε οτι αν κανουμε ολοι κατι μικρο εν να αλλαξουν πολλα πραγματα.
Κατι που κανουν οι αλλοι και μας ενοχλει, να μη το κανουμε εμεις στους αλλους.
Εχω παρακολουθησει δυο επεισοδια της κυπριακης σειρας Μιλα Μου. Χμμ εν καλο το σεναριο για κυπριακη σειρα, εχει το σασπεντ, τη χαρα, τη λυπη, αλλα εν εκαταλαβα γιατι βαλουν τη μιτσια και τραγουδα συνεχεια? Ειπαμε εχει καλη φωνη και το ειπε μαλιστα η Βισση αλλα επρισετε μας τα!!!! Και εν εκαταλαβα το θεμα με τη Γεροντισα? Στη σημερινη κοινωνια εν νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο...δηλαδη καθε κινηση μας να πιανουμε τηλεφωνο τη Γεροντισα. Μπας και εκαμε καμια συμφωνια ο κυρ. Τσακκας με τον Αρχιεπισκοπο, για να μας φερουν πισω στη εκκλησια???
Αυτα!!!
Ατε εν πολλα ακομα που θελω να πω αλλα πρεπει να μαγειρεψω.